Introduserer Medicue i Storbritannia

Vår nye UK Sales Manager, David Armitage, stiftet bekjentskap med Medicue i sin forrige jobb og ser nå frem til å introdusere oss for Storbritannia

Som David selv sier: "Verdens helseorganisasjon (WHO) har lenge argumentert for mer pasientsentriske helsetjenester, og jeg tror Medicue har den rette løsningen for å forbedre livskvaliteten til mange, samtidig som det gir helsepersonell verktøyene de trenger".

Jeg ble først introdusert for Medicue i min forrige jobb og ble umiddelbart begeistret av de potensielle fordelene som denne pasientsentriske plattformen kunne gi både til pasienten og i et større perspektiv; hele helsevesenet. Jeg ble derfor meget glad når Medicue tok kontakt og spurte meg om å hjelpe til med å presentere denne revolusjonerende løsningen i mitt hjemland, Storbritannia.

Det er et stort behov for at helsetjenester skal være mer pasientsentriske, der omsorgen gis i samarbeid med pasienten, ikke bare gis til dem på en standardisert måte. Pasientsentrert omsorg har mange fordeler, blant annet ved å redusere ineffektivitet og gi større jobbtilfredshet til helsepersonell, men det hjelper også med å gi folk riktig omsorg, til rett tid, på rett sted.

Jeg tror Medicue har den riktige, helhetlige løsningen for å forbedre livskvaliteten til mange mennesker, samtidig som den gir helsepersonell et verktøy som vil hjelpe dem med å bruke mer tid på å gjøre den viktigste oppgaven de gjør, å ta vare på mennesker.
  Jeg gleder meg til tiden fremover og er spent på å introdusere denne revolusjonerende løsningen til Storbritannia.

Vi er veldig fornøyd med å ha David med på laget vårt.
Ta gjerne kontakt med han her:

+44 7557 900978

armitage@medicue.com

Sitat tegn

Vi utvikler fremtidens helsetjenester i samarbeid med Innovasjon Norge

Logo for Innovasjon Norge